Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Sparebankstiftelsen Hedmark samler inn og bruker personopplysninger. Sparebankstiftelsen Hedmark er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. ANTI Inc. er nettsidens databehandler og leverandør for utvikling av nettsiden. Innit er ansvarlig for drift og vedlikehold av nettsiden, samt søknadsskjemaet.

Informasjonskapsler(cookies)

Google Analytics (_ga, _gat og _gid)
Sparebankstiftelsen Hedmark benytter Google Analytics for å samle inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettsiden. Formålet med statistikken er å forbedre og videreutvikle nettsiden. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

FaceBook Pixel
Nettsiden benytter FaceBook Pixel for å samle inn opplysninger om besøkende på nettsiden. Formålet er å kunne bruke informasjonen for å markedsføre søknadsfrister og lignende til relevante brukere som har vist interesse for dette via nettsiden.

Nettsiden henter ingen informasjon ut over dette. Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Fra menyen i din nettleser kan du selv kontrollere hvilke typer informasjonskapsler/cookies som blir lagret på din pc.

Søknadsskjema

Søknadsskjemaet som blir lenket til fra denne nettsiden er en ekstern tjeneste underlagt og utviklet av Innit. Egne retningslinjer gjelder derfor for søknadsskjemaet.